Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i...
Varför är maten i Spanien så äcklig? Det undrar Jimmy som varit på solsemester i det kulinariska mordor som är Gran Canaria. Men det kan ju inte stämma, för spansk mat är gott och i detta avsnitt reder vi ut detta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
34:28
46. Allt du måste du ha i skafferiet
Denna vecka går Jimmy och Siri igenom våra favoriter i det icke-asiatiska skafferiet som sätter smak på all matlagning. Vi går igenom vilka våra favoriter är och vilken vinäger Siri ALDRIG skulle få för sig att använda. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
45:22
45. Kylskåpsrens
Jämt tjatas det om att vi måste minska matsvinnet. Men hur gör man då? Denna vecka pratar vi om hur man får sina rester att bli kompletta och goda måltider. Det blir rice bowls, fried rice, frittata och en koreansk sås som passar allt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
39:26
44. Våra bästa kökshacks
Denna vecka bjuder vi på våra bästa tips och trix som gör dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
49:12
43. Bönor och baljväxter
Under smala och fattiga januari är baljväxterna kanske det bästa vi har. Denna vecka pratar vi om vetenskapen om hur man kokar dem på absolut bästa sätt och fyra otroliga recept på hur man gör att man VILL äta mer av denna supermat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.