Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i...
I veckans avsnitt avhandlar vi mat- (och kärleks-)livet som levdes under julhelgen samt vinterns enda mat: SOPPOR. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
53:43
41. Comfort food
Nu när julen är bortstädad och pengarna är slut vänder vi oss till den mjuka, ostiga tröstmatens varma famn. Denna vecka pratar Jimmy och Siri om comfort foods. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
32:35
40. Nyårsmiddagen - lyx vs budget!
Snart dags för det årliga glittriga antiklimaxet igen! Vad bjuder vi på i år? Siri tänker miljö- och budgetvänligt, Jimmy går åt andra hållet och tänker lyx. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
40:48
39. Vi summerar det (virala) matåret 2024
Vad fan åt vi ens i år? Denna vecka blickar vi tillbaka på matåret, eller kanske framförallt det virala matåret 2024. Bland annat: den skakade gurksalladen, Nara Smith, Dua Lipas pickelläsk och de hackade mackorna. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
39:32
38. Julmaten
I veckans avsnitt reder vi ut hur vi egentligen känner kring julmat. Hur kommer vi tänka och planera i år? Vad är hemligheten i Siris kända rödbetsgravade laxrecept? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.