Den sista matpodden är här för att bringa lite ordning i matsamtalet. Här blir det sjukt viktiga ämnen från två kockar med frågor som varken är genomtänkta elle...
Avsnitt 12: Tommy Granström från Det arroganta svinet
Tommy driver det hyllade barbequestället Det Arroganta Svinet i Jordbro utanför Stockholm. Vi pratar om hur allt startade, hur man får den perfekta röken och hur pass vrickad man bör vara för att lyckas med satsningar som detta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
51:46
Avsnitt 11: Framtidens mat
Vad ska vi äta i framtiden. Är vi redan där? Vi provar ersättningsprodukter till kött och fisk. Och vi tar tag i Veganer, vegetarianer, allergier och specialkostvärlden Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
42:44
Avsnitt 10: Daniel Müllern!
Har Daniel någonsin jobbat hårt? Verkligen? Vad är det med Skånska kockar? Varför händer det inget? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
1:06:05
Avsnitt 9: Husmanskost, kokböcker och Punch!
Tom bjuds på en av världens godaste och största rätter som han oförklarligt hatar: ärtsoppa. Vi kommer osökt in på och diskuterar febrigt om husmanskost, är den död? Nej tycker en, ja tycker en annan. Vad händer?. Oxå: kokböcker, fadersfigurer och punch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
50:16
Avsnitt 8: Våra poddfadrar Tove och Daniellla!
Fullmatat avsnitt med våra poddfadrar Tove Henckel och Daniella Illerbrand. Vi pratar Fäviken, mattidningar, vad det gör med fokuset när alla som väljer att ta steget från restaurangbranschen till matjournalistiken kommer från serverings och sommeliereyrket? Tove är underbart bitter (vi älskar bittra människor och vi sågar överskattade vårprimörer Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Den sista matpodden är här för att bringa lite ordning i matsamtalet. Här blir det sjukt viktiga ämnen från två kockar med frågor som varken är genomtänkta eller korrekta. Det är oklippt, rakt ut och (förhoppningsvis) äkta med vår vinkel och vår verklighet som måttstock. Varje onsdag landar 30 till 60 minuter pladder i poddlandskapet, det kommer inte att vara proffsigt och det kommer inte alltid vara hörbart. Men! Vi stakar oss, säger ”liksom” hundra gånger per avsnitt, avbryter varandra och det kommer finnas gäster, vilt skilda ämnen, spaningar och matglädje. Hur svårt (eller lätt?) kan det va? Varje avsnitt är det sista Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.