En podd från Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro universitet. Om allt mellan måltid, mat och dryck!
Programledare och producent: Erik Löfmar...
Möt Henrik Scander i ett samtal om hans väg in i yrket, om hur man kan börja med provning, om varför vitt egentligen ÄR godare än rött... Och mycket annat. Erik lär sig pyttelite franska.
--------
29:46
Topp tio saker i köket! Med Ragnhild Nordvall
I det första avsnittet av Grythyttans Måltidspodd möter vi Ragnhild Nordvall, kock och lärare vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan. Ragnhild presenterar sina tio favoritsaker i köket, och Erik lär sig något viktigt om kyckling. Säsong 1, avsnitt 1 av 8. Nytt avsnitt den 17 februari.
En podd från Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro universitet. Om allt mellan måltid, mat och dryck!
Programledare och producent: Erik Löfmarck