En psykolog och en utmattningsdrabbad diskuterar utmattningssyndrom. I podden ger sig Henrik Dahlberg Rehnman (legitimerad psykolog) och Andreas ”Arne” Kalteneg...
Henrik gör den här gången podd utan Andreas i en intervju med psykolog David Waskuri.
--------
45:53
18. Bonusavsnitt: Att duga ändå.
Det tredje bonusavsnittet blir tyvärr också Utmattningspoddens sista. Vi tackar för oss med en slags återblick, samt tidigare refuserade PPQ-frågor. Tack för att ni lyssnat!
--------
34:17
17. Bonusavsnitt: Intervju med Rebecka Edgren Aldén
Henrik gör den här gången podd utan Andreas, i en intervju med Rebecka Edgren Aldén.
--------
40:09
16. Bonusavsnitt: Utmattningens historia.
I det första bonusavsnittet tar vi upp en lyssnarfråga, och pratar om utmattning genom tiderna.
--------
30:48
15. Att lata sig.
Seriens sista ordinarie avsnitt handlar om en central teknik för behandling och förebyggande. Utmattningsdrabbade kan ofta kallas ”duktiga”. Det är naturligt att det känns negativt och stressande att inte jobba så mycket som man är van, även om man inte längre orkar. När man tar i så hårt som man orkar, men inte för mycket, kan det därför kännas som att ”lata sig”.
En psykolog och en utmattningsdrabbad diskuterar utmattningssyndrom. I podden ger sig Henrik Dahlberg Rehnman (legitimerad psykolog) och Andreas ”Arne” Kaltenegger (legitimerat utmattad) i kast med ett projekt för folkbildningens fromma: att förklara vad utmattningssyndrom är, och hur man undviker att drabbas, varför man drabbas, hur man blir bättre, hur man tar hand om någon som har det, och mycket, mycket mer!
Se även WWW.UTMATTNINGSPODDEN.SE